kommunalret

Medlemskab

Medlemskab tegnes for hvert kalenderår ved indbetaling af kontingent.

Medlemskab kan tegnes som et personligt medlemskab eller som et kollektivt medlemskab fx for myndigheder, institutioner og andre juridiske personer.

I forbindelse med indmeldelse skal sekretariatet have oplysninger om navn, adresse, mailadresse og - ved kollektive medlemsskaber - kontaktperson. Hvis flere personer ønsker at modtage foreningens medlemsorienteringer via mail bedes navne og mailadresser oplyst på de pågældende personer. Oplysningerne skal sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

I 2018 udgør det årlige medlemskontingent for personlige medlemmer 200 kr.

Et kollektivt medlemskab for myndigheder, institutioner og andre juridiske personer udgør 2.000 kr.

Studerende kan vederlagsfrit blive medlemmer af foreningen.

Udmeldelse af foreningen kan ske med virkning for det efterfølgende kalenderår.

Udmeldelse samt ændringer i mailadresser, arbejdssteder, EAN-numre mv. bedes meddelt skriftligt til sekretariatet.